Clubul de fotbal Standard Liege a oferit 2 milioane de euro pentru jucătorul formaţiei FC Viitorul, Denis Drăguş, scrie marţi ziarul belgian La Derniere Heure, citat de Agerpres.

Denis DragusFoto: fcviitorul.ro

Standard negociază cu FC Viitorul pentru Drăguş, care pe 6 iulie a împlinit 20 de ani. Atacantul a evoluat circa o jumătate de oră pentru deţinătoarea Cupei României în meciul pierdut joi pe terenul lui Gent, 3-6, în manşa întâi a turului 2 preliminar al Europa League.

Format la clubul pentru care este sub contract până în 2023, Drăguş (60 de meciuri, 14 goluri şi 6 pase decisive) a primit permisiunea lui Gheorghe Hagi pentru a se transfera. Standard oferă în jur de 2 milioane de euro plus un procent dintr-un viitor transfer pentru jucătorul ce a ratat recentul Campionat European de tineret din cauza unei accidentări.

Potrivit ziarului citat, FC Viitorul ar urma să accepte această ofertă. La rândul său, Drăguş este dornic să vină la Standard pentru a progresa, cum s-a întâmplat cu fostul său coleg Răzvan Marin. Atacantul ar urma să ajungă la un acord cu Standard, pentru a deveni a unsprezecea achiziţie a echipei în această vară.

Drăguş poate fi folosit ca vârf împins sau într-o poziţie ceva mai retrasă, notează La Derniere Heure.