Fanii fotbalului din Coreea de Sud au fost nemulțumiți de faptul că, vineri, în timpul meciului dintre K-League Stars și Juventus Torino, scor 3-3, Cristiano Ronaldo nu a intrat deloc pe teren.

HotNews.roFoto: Hotnews

Reprezentații unei firme de avocatură au declarat luni, conform DailyMail, că peste 2.000 de sud-coreeni au dat în judecată agenția care a organizat partida amicală pentru că superstarul portughez, Cristiano Ronaldo, nu a intrat deloc în teren.

Potrivit aceleiași surse, contractul îl obliga pe Ronaldo să joace cel puțin 45 de minute, fapt care a atras peste 65 de mii de spectatori, biletele epuizându-se la aproximativ două ore după ce au fost puse în vânzare. Cele mai ieftine bilete la partida dintre Juventus și K-League Stars au costat 25 de dolari, în timp ce cele mai scumpe bilete au fost 338 de dolari.

Robin Zhang, președintele The Festa, agenția care a organizat amicalul, a declarat, pentru SBS, că i s-a adresat în legătură cu acest lucru vicepreședintelui Juventus, Pavel Nedved, în timpul meciului, acesta răspunzându-i: ”Și eu sper să joace Ronaldo, dar el spune că nu vrea. Îmi pare rău, nu pot face nimic”.

”A trădat 60.000 de spectatori și ne-a înjosit. Nu mai sunt un fan Ronaldo”, a scris, pe Instagram, un spectator al amicalului dintre Juventus și K-League Stars.

Supărați că idolul lor nu apare pe teren, cei 65 de mii de sud-coreeni au strigat, în timpul meciului, numele lui Lionel Messi, transmite Mediafax.