​Gazzetta dello Sport a aflat ce se va întâmpla cu George Puşcaş (23 de ani) în această vară. Inter a decis să nu îl păstreze, în ciuda faptului că a avut prestaţii foarte bune la EURO U21 pentru naţionala României şi că a marcat la turneul amical la care milanezii participă în această perioadă, informează Mediafax.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

În momentul de faţă, nu se ştie dacă plecarea va fi pe perioadă determinată, aşa cum s-a întâmplat în sezoanele precedente, sau dacă va fi cedat definitiv. Puşcaş a revenit în lotul lui Inter, după ce Palermo a retrogradat în eşalonul al patrulea. A făcut deplasarea în China, la International Champions Cup, dar se pare că nu intră în planurile noului staff tehnic.

Deşi este în căutarea unui atacant, pentru că Mauro Icardi va pleca, numele vârfului pe care se va baza Interul nu este Puşcaş. Se discută despre aducerea lui Lukaku, de la Manchester United, astfel că românul nu ar avea şanse în faţa acestuia. Partea bună este că Puşcaş nu duce lipsă de oferte. Chiar el a recunoscut că este asaltat cu propuneri din Italia şi din alte campionate importante din Europa.

George Puşcaş aparţine de Inter Milano încă din 2014, când a fost adus de la Liberty Oradea. Acesta a fost împrumutat la echipe precum Bari, Benevento sau Novara, iar în ultimul sezon a evoluat la Palermo, în Serie B. Problemele financiare ale sicilienilor nu le-au permis să se înscrie în următoarea ediţie de campionat şi nici să îl cumpere definitiv pe român, astfel că Puşcaş s-a întors la Inter.