Clubul Nottingham Forest, din liga a doua engleză, a organizat o strângere de fonduri pentru rivala Notts County, din liga a cincea engleză, care, din cauza unor probleme financiare, nu a mai plătit salariile jucătorilor și staffului, informează Mediafax.

Notts CountyFoto: nottscountyfc.co.uk

Înaintea partidei amicale pe care Nottingham Forest a disputat-o, vineri, cu Real Sociedad (scor 2-2), echipa din Championship a organizat o strângere de fonduri pentru rivala Notts County, aflată în imposibilitatea de a plăti salariile jucătorilor și membrilor din stafful clubului, scrie BBC.

Încasările de la un amical pe care Notts County l-a disputat cu Ilkesto au fost folosite pentru a plăti o parte din datoriile clubului. La această inițiativă au contribuit și suporterii lui Notts.

Notts County este cel mai vechi club profesionist din istoria fotbalului, fiind fondat în anul 1862. Vecinele Notts County și Nottingham Forest au o rivalitate veche, echipele disputând primul meci dintre ele în sezonul 1878-1879

Deținătorul lui Notts County, Alan Hardy, a declarat, vineri, pentru sursa citată, că a vândut clubul unei societăți daneze.

Notts County va avea, la data de 31 iulie, o înfățișare la Înalta Curte, în legătură cu o taxă pe care clubul nu a plătit-o. Clubul a pierdut, vineri, un meci amical cu echipa Alfreton Town, scor 0-1.