Real Madrid a câștigat la penaltiuri în fața celor de la Arsenal, într-o partidă din cadrul turneului amical International Champions Cup, disputată pe arena FedEx Field din Landover (SUA). Cele două formații s-au aflat la egalitate după 90 de minute, scor 2-2, iar învingătoarea a fost decisă la loviturile de departajare, unde galacticii s-au impus cu 3-2.

Real Madrid, victorie cu ArsenalFoto: realmadrid.com

Arsenal a condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Lacazatte '10 (p) şi Aubameyang '24. În prima repriză, Nacho (Real Madrid) 9' şi Sokratis (Arsenal) 40' au fost eliminaţi pentru cumul de cartonașe galbene.

Real Madrid a reuşit egalarea în partea a doua, prin Bale '56 şi Asensio '59, ambii jucători fiind trimiși pe teren în minutul 46. Asensio a ieșit însă accidentat, în minutul 65. După primele investigaţii, mijlocașul ar fi suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul drept, iar dacă diagnoscticul va fi confirmat jucătorul de 23 de ani ar putea lipsi nouă luni de pe gazon, scrie News.ro.

"Suntem îngrijorați, este genunchiul. A plecat direct la spital pentru a face investigații. Dar veștile sunt proaste, iar asta este cea mai grea zi a noastră. Suntem afectați", a spus Zinedine Zidane, în cadrul conferinței de presă.

Real Madrid și Arsenal au terminat la egalitate după 90 de minute, scor 2-2, astfel că s-a trecut direct la loviturile de departajare. Madrilenii s-au impus cu 3-2, grație penaltiurilor transformate de Isco, Varane și Vinicius. Bale a fost singurul care a ratat din tabăra galacticilor. Pentru Arsenal au punctat Nelson și Saka, iar Xhaka, Monreal și Burton au ratat de la punctul cu var.

Vezi aici rezumatul partidei Real Madrid vs Arsenal.

S-au mai disputat miercuri în International Champions Cup:

Bayern Munchen - AC Milan 1-0

A marcat: Goretzka 45+3'

Guadalajara Chivas - Atletico Madrid 0-0 (4-5 la penaltiuri)

Au marcat: Ponce, Briseno, Gonzalez, Huerta Valera / Correa, Herrera, Saponjic, Felipe, Moya, Sanabria

Alte rezultate înregistrate până acum la International Champions Cup:

Fiorentina - Guadalajara Chivas 2-1

Arsenal - Bayern Munchen 2-1

Manchester United - Inter 1-0

Benfica - Guadalajara Chivas 3-0

Arsenal - Fiorentina 3-0

Bayern Munchen - Real Madrid 3-1

Juventus - Tottenham 2-3