​Nicolae Stanciu (26 de ani) a înscris un gol la debutul oficial la Slavia Praga. Mijlocașul român a punctat la doar cinci minute după ce a intrat pe teren, în victoria campioanei Cehiei contra lui Teplice, scor 5-1, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Internaționalul român a intrat pe teren în minutul 62, în locul lui Josef Husbauer. Stanciu a avut nevoie de doar cinci minute pentru a-și trece în cont prima reușită într-un meci oficial. Acesta a primit o pasă bună în careu și l-a învins pe portarul advers cu un șut la colțul lung, făcând astfel 4-1 pentru Slavia.

La pauză, campioana Cehiei conducea cu 3-0, grație reușitelor lui Zmrhal, Van Buren și Husbauer. La un minut după reluarea jocului, Teplice a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Jacub Mares. Vondrasek a înscris golul de onoare al gazdelor, în minutul 52, iar Soucek a stabilit scorul final, 5-1, în minutul 90+2.

Nicolae Stanciu a sosit la Slavia Praga în această vară, fiind cumpărat de la Al Ahli, pentru 4 milioane de euro. Internaționalul român a mai evoluat în Cehia, în perioada 2018-2019, însă la rivala locală Sparta.

La Slavia Praga, Alexandru Băluță nu a făcut parte din lot pentru meciul cu Teplice.

După două runde scurse din actuala ediție de campionat din Cehia, Slavia Praga ocupă poziția de lider, cu 6 puncte și un golaveraj 6-1. În următoarea etapă, pe 28 iulie, echipa celor doi români va primi vizita lui Sigma Olomuc.

Vezi aici golurile partidei Teplice vs Slavia Praga.