Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe (51 de ani), a leşinat în prima repriză a meciului Dinamo - Craiova, din a doua etapă a Ligii 1, scrie Mediafax.

Eugen NeagoeFoto: fcdinamo.ro

Primul diagnostic pus de medici ar fi tulburare de ritm cardiac. A primit îngrijiri medicale la banca tehnică și a fost transportat de ambulanță la spital.

La pauza meciului, Ionel Dănciulescu a vorbit despre starea de sănătate a tehnicianului.

"Din ce știu eu, se simte mai bine. Fotbalul nu mai contează, sper să fie bine și după terminarea meciului să mergem cu toții la spital și să-l luăm acasă. Nu s-a simțit bine, a spus că are puseu de tensiune.

Nu am stat foarte aproape să văd care este diagnosticul să sperăm că sperietura a trecut și totul va fi bine. Nu a fost niciun fel de problemă, a spus că se simte rău, a venit doctorul la el și după ați văzut și dumneavoastră ce s-a întâmplat”, a spus Ionel Dănciulescu, la microfonul Digi Sport.

Potrivit ProSport, antrenorul şi-a revenit în drumul spre Spitalul Floreasca. Alături de el se află şi Bogdan Bălănescu. Timp de circa 10 minute, Neagoe a primit îngrijiri la marginea terenului, în ambulanţă.