Antrenorul echipei Dinamo București, Eugen Neagoe, a leșinat pe banca tehnică de pe Arena Națională, în minutul 25 al meciului pe care echipa bucureșteană îl disputa cu echipa CS Universitatea Craiova. Acesta a fost pus pe targă și urcat în ambulanță direct pe marginea terenului de joc. Meciul a fost întrerupt minute bune, timp în care medicii i-au acordat primul ajutor direct în ambulanța parcată lângă teren. Dupa circa un sfert de oră ambulanța a părăsit arena și s-a îndreptat spre spital. Potrivit primelor informații, Neagoe ar fi făcut un stop cardiac.

Eugen Neagoe, in ambulanta de pe Arena NationalaFoto: Captura Digi sport

Meciul a fost întrerupt minute bune, timp în care jucătorii și spectatorii nu știau ce se întâmplă. Din reluările oferite de DigiSport antrenorul lui Dinamo părea că se simte rău, s-a așezat pe banca de rezerve și apoi și-ar fi pierdut cunoștința. Ulterior, Neagoe părea complet inconștient înainte să intervină medicii. Acesta a fost dat jos de pe scaunele băncii de rezerve de cei din jur și apoi, odată cu apariția ambulanței, a fost urcat pe targă în interiorul salvării care însă nu a plecat de pe loc.

Ambulanța a stat circa un sfert de oră pe marginea terenului de joc, iar medicii i-au oferit primul ajutor în interiorul vehiculului. Meciul a fost întrerupt în tot acel timp. Partida a fost reluată în jurul orei 21:43.

"Neagoe a deschis ochii, înclin să cred că lucrurile s-au mai normalizat. S-a prăbuşit la pământ, nu se ştie încă motivul. Cel mai probabil pare să fi fost o criză cardiacă, medicii au făcut toate demersurile specifice pentru un astfel de caz", a spus reporterul Digi Sport, prezent pe Arena Națională, transmite Mediafax.

DigiSport scrie că antrenorul lui Dinamo ar fi suferit un stop cardiac și că Eugen Neagoe este conştient şi vorbeşte cu medicii de la spital.