Atacantul Diogo Ferreira Salomao (30 de ani) a semnat marți cu FCSB. Portughezul va îmbrăca tricoul echipei roș-albastre în sezonul 2019-2020 și va purta numărul 24.

Diogo Salomao a semnat cu FCSBFoto: Facebook/ FCSB

Diogo Ferreira Salomao este un jucător născut pe 14 septembrie 1988, la Amadora (Portugalia) și care a început fotbalul la Estrella Amadora. A trecut, de-a lungul carierei, pe la Casa Pia, Real SC și Sporting Clube de Portugal, ultimul club cedându-l, în două rânduri, sub formă de împrumut, la RC Deportivo la Coruna.

Între 2016 și 2017 a evoluat pentru RCD Mallorca, pentru ca în vara lui 2017 să ajungă la FC Dinamo București, pentru care a jucat în 61 de partide, a înscris de 15 ori și a oferit 17 pase de gol. În perioada februarie-mai 2019 a evoluat pentru Al-Hazm, din Arabia Saudită, se arată pe site-ul FCSB.

”Am fost foarte fericit când am fost contactat de FCSB, deoarece am considerat aceasta drept o recunoștință a lucrurilor bune pe care le-am făcut în România. Am venit la un club mare și voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele. Am toate condițiile pentru a performa aici, astfel încât abia aștept să mă bucur de fotbal alături de noii mei colegi. Sper să câștig titlul de campion și să am și evoluții foarte bune în acest an” - Diogo Ferreira Salomao.

Salomao este al doilea transfer efectuat de FCSB în decurs de două zile. Luni, mijlocașul Thierry Rua Moutinho (28 de ani) a semnat contractul cu FCSB, valabil pentru sezonul 2019-2020. Thierry va purta tricoul cu numărul 14.

Thierry Rua Moutinho este un mijlocaș de origine portugheză, născut și crescut în Elveția, care a început fotbalul profesionist la Etoile Carouge și care a mai trecut, de-a lungul carierei, pe la Servette FC, CD Badajoz, Albacete, RCD Mallorca sau CD Tenerife, înainte de a ajunge, în iulie 2017, la CFR Cluj. Alături de ardeleni a cucerit două titluri consecutive de campion, în 2018 și 2019, petrecând, în această perioadă și șase luni sub formă de împrumut la Cultural Leonesa, din Spania.