Șase persoane au fost sancţionate după incidentele de la meciul de la Ovidiu, dintre FC Viitorul şi FC Dinamo, anunță Gruparea mobilă de jandarmi Tomis Constanţa, scrie Mediafax.

Incidente la meciul Viitorul vs DinamoFoto: captura Digisport

În minutul 67 al partidei dintre FC Viitorul - FC Dinamo, mai mulți suporteri ai echipei Dinamo, după ce au înjurat conducerea clubului și au cerut demisia antrenorului Eurgen Neagoe, au rupt gardul împrejmuitor și au intrat pe teren.

Centralul a oprit meciul timp de 20 de minute, iar o parte dintre suporteri au fost evacuați.

"Evacuarea acestora s-a desfășurat fără incidente. Au fost identificate și sancționate șase persoane. În plus, aceștia au primit și măsură complementară, interzicerea accesului la meciurile de fotbal pe o perioadă de un an", transmite Gruparea mobilă de jandarmi Tomis Constanţa.

Formația pregătită de Gică Hagi a reușit o victorie importantă, scor 5-0, în urma golurilor marcate de Gabi Iancu (dublă - min. 9 și min. 69), Ganea (min. 48), Calcan (min. 66) și Eric (min. 71).

Incidente la Ovidiu - Fanii dinamoviști au intrat pe teren la meciul cu Viitorul / Jandarmii au intervenit, meciul a fost înterupt

​Liga 1: Dinamo București, umilită la Ovidiu - 5-0 pentru Viitorul