Șase persoane au fost sancţionate după incidentele de la meciul de la Ovidiu, dintre FC Viitorul şi FC Dinamo, anunță Gruparea mobilă de jandarmi Tomis Constanţa, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

În minutul 67 al partidei dintre FC Viitorul - FC Dinamo, mai mulți suporteri ai echipei Dinamo, după ce au înjurat conducerea clubului și au cerut demisia antrenorului Eurgen Neagoe, au rupt gardul împrejmuitor și au intrat pe teren.

Centralul a oprit meciul timp de 20 de minute, iar o parte dintre suporteri au fost evacuați.

"Evacuarea acestora s-a desfășurat fără incidente. Au fost identificate și sancționate șase persoane. În plus, aceștia au primit și măsură complementară, interzicerea accesului la meciurile de fotbal pe o perioadă de un an", transmite Gruparea mobilă de jandarmi Tomis Constanţa.

Formația pregătită de Gică Hagi a reușit o victorie importantă, scor 5-0, în urma golurilor marcate de Gabi Iancu (dublă - min. 9 și min. 69), Ganea (min. 48), Calcan (min. 66) și Eric (min. 71).

Incidente la Ovidiu - Fanii dinamoviști au intrat pe teren la meciul cu Viitorul / Jandarmii au intervenit, meciul a fost înterupt

​Liga 1: Dinamo București, umilită la Ovidiu - 5-0 pentru Viitorul