Astra Giurgiu și FC Botoșani au remizat, sâmbătă, scor 2-2, în prima etapă a noului sezon din Liga I. Oaspeții au condus cu 2-0, însă au fost egalați după ce au rămas în inferioritate numerică, informează Mediafax.

Liga 1Foto: lpf.ro

FC Botoșani, antrenată în acest nou sezon de fostul jucător Marius Croitoru, a început excelent partida de la Giurgiu și a deschis scorul după 21 de minute, prin Rodriguez, care a înscris din lovitură de la 11 metri. Cinci minute mai târziu, Ongenda a șutat imparabil din lovitură liberă și a majorat avantajul moldovenilor.

Cu patru minute înainte de pauză, Valentin Gheorghe a redus din diferență pentru formația antrenată de Dan Alexa. Fotbalistul de 22 de ani a înscris cu capul, din careu, în urma unei centrări primite de la Radunovic. În minutul 73, imediat după ce fundașul Andrei Patache, de la FC Botoșani, a fost eliminat în urma unui fault dur, David Tiram, fundaș israelian sosit în această vară în Liga I, a stabilit scorul final, 2-2, după ce a marcat cu capul, din interiorul careului.

Cele două formații consemnează al doilea egal din tot atâtea meciuri disputate în noul sezon din Liga I, după ce FC Voluntari și Sepsi au remizat, vineri, scor 0-0.

Au evoluat echipele:

Astra: Lazăr - Graur, Tiram, Graovac, Radunovic – Moise (Crepulja ’64), Simion, Biceanu (Matei ’33) – Grecu (Begue ’27), Alibec, V.Gheorghe. Antrenor: Dan Alexa

FC Botoşani: Pap - Patache, Miron, Chindriş, Soiledis - J. Rodriguez, Papa – Golofca (Piţian ’76), Ongenda (Pierce ’66), Ofosu – Corban (Askovski ’69). Antrenor: Marius Croitoru.

Arbitru de centru a fost George Găman, acesta fiind ajutat de Mircea Grigoriu, Adrian Popescu (asistenţi). Rezervă a fost Andrei Antonie, iar observatori Constantin Ştefan și Imilian Şerbănică.

Tot sâmbătă, CFR Cluj primește vizita echipei Poli Iași, de la ora 21:00.