Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, joi, că îi sfătuieşte pe jucătorii de fotbal să se căsătorească devreme, deoarece familia este foarte importantă, informează News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Sunt convins că Răzvan mă va depăşi, sper că strănepotul meu ne va depăşi. În familia noastră, eu m-am căsătorit la 21 de ani, imediat a apărut Răzvan, el tot la 21 de ani s-a căsătorit, Matei şi Marilu la fel.

Eu sfătuiesc jucătorii să se căsătorească devreme, familia este foarte importantă. Am învăţat că familia este foarte importantă în viaţa jucătorului de fotbal. Nu e un exemplu pozitiv că SUA, campioana la fotbal, acolo sunt lesbiene, pentru că a zis una dintre ele că trăiesc între ele de mici, deci viaţa de familie este importantă", a declarat Mircea Lucescu la emisiunea Vorbeşte Lumea de la Pro TV.

El a mai spus că îşi doreşte ca toţi cei pe care i-a antrenat şi sfătuit să aibă succes: "Îmi doresc succesul copiilor mei, al nepoţilor şi strănepoţilor, succesul celor care au trecut prin mâna mea, mă bucur când mă sună. Îmi doresc să fiu sănătos şi să fie pace în lume".