​Dan Petrescu a vorbit mai mult de adversari la conferinţa de presă de după meciul Astana vs CFR Cluj, scor 1-0. Antrenorul ardelenilor a fost surprins de valoarea jucătorilor oaspeţilor, iar printre nominalizaţi s-a numărat şi Dorin Rotariu, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Champions League, preliminarii: Astana vs CFR Cluj 1-0 / Postnikov, singurul marcator; Culio și Omrani, ratări imense

”Rezultatul este cel care este. Tomasov e un jucător fantastic, Mayewski şi-a ajutat foarte mult echipa. Astana are jucători buni de atac. Rotariu a arătat bine azi", a declarat Dan Petrescu.

Petrescu pune eşecul pe seama faptului că echipa sa este la al doilea meci din actualul sezon. Speră, însă, că returul va arăta altfel, iar CFR poate să întoarcă soarta calificării: ”Astana e în formă, pentru noi e abia al doilea meci oficial. Aşa că ne-a fost greu. Dacă am fi marcat în prima repriză, poate am fi obţinut mai mult.

În retur, vom depune mai mult efort ca azi pentru a ne califica. Să vedem în ce formă vom fi noi. Mai jucăm şi în campionat. Astana e favorită, 1-0 e un rezultat excelent pentru ei. Sperăm să întoarcem rezultatul”, a adăugat antrenorul echipei CFR Cluj.

CFR Cluj a pierdut primul meci european din acest sezon, 0-1 în deplasarea cu Astana. Campioana României are şansa că îşi ia revanşa peste o săptămână, la retur, pe teren propriu. Până atunci, CFR debutează şi în Liga 1, la Cluj, cu Poli Iaşi.