​Directorul clubului Viitorul, Cristi Bivolaru, a vorbit despre cel mai "cald" subiect al verii din fotbalul din România, transferul lui Ianis Hagi. Oficialul constănțenilor a precizat că în urmă cu câteva zile au avut loc negocieri cu o echipă, dar părțile implicate nu au ajuns la nicio concluzie.

Ianis HagiFoto: frf.ro

"Spre finalul săptămânii trecute am fost implicat într-o negociere. (n.red. - Cu Spartak?) Nici nu confirm, nici nu infirm. M-am convins pe pielea mea că există interes de la echipe importante.

Dacă există niște oferte care să aducă toate părțile la un numitor comun cu siguranță că se poate semna (n.red. - săptămâna aceasta)

Lucrurile sunt mai deosebite pentru că nu vorbim despre un transfer normal, vorbim despre o afacere de familie. Vorbim despre un jucător al cărui tată e și antrenor, și manager și proprietar.

El chiar a fost dorit de antrenorul de atunci, Paulo Sousa, ceea ce s-a întâmplat mai departe e destul de complicat. Îl întrebau cei cu care ne-am văzut în weekend-ul ăsta pe Ianis cum a fost în experiența din Italia, iar el a spus că în afară de frustrarea că nu a putut să joace în prima echipă, a învățat multe.

Negocierile au fost în România, în limba engleză", a spus Cristi Bivolaru, la Digi Sport.

Numele cluburilor interesate de Ianis vehiculate în presa internaţională sunt: Spartak Moscova, Ajax Amsterdam, Barcelona, Borussia Dortmund, Standard Liege, Genk, Sevilla şi Anderlecht, informează Mediafax.