Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din Spania, Javier Tebas, un critic aprig a celor de la Paris Saint-Germain, a declarat că nu-şi doreşte ca Neymar să revină la FC Barcelona, scrie News.ro.

NeymarFoto: psg.fr

"Aş prefera ca Neymar să nu vină în LaLiga pentru că nu este un bun exemplu. Poate că este un mare jucător, dar atitudinea este foarte importantă în valorile pe care le transmitem. Ar putea Barca să respecte fair-play-ul financiar dacă îl transferă pe Neymar? Pentru un astfel de transfer, Barca trebuie să vândă", a declarat Tebas la postul de radio Onda Cero.

Tebas a criticat de mai multe ori PSG şi consideră că ar trebui exclusă din competiţiile europene, deoarece nu respectă fair-play-ul financiar.

Javier Tebas a şi depus o plângere la UEFA, în care arată că gruparea PSG trişează din punct de vedere economic, fiind finanţată de statul Qatar. Spaniolii urmăresc excluderea PSG din Liga Campionilor, după ce clubul francez a achitat suma de 222 de milioane de euro pentru clauza de reziliere a contractului atacantului brazilian Neymar cu FC Barcelona.