​Clubul Manchester United a anunţat, sâmbătă, că l-a achiziţionat pe internaţionalul englez under 21 Aaron Wan-Bissaka de la Crystal Palace, potrivit News.ro.

Aaron Wan-BissakaFoto: manutd.com

Wan-Bissaka a făcut parte din echipa Angliei participantă la Campionatul European de tineret în această vară. În meciul cu Franța, acesta a înscris în propria poartă în ultimul minut, iar în partida cu România, pierdută de englezi cu scorul de 2-4, acesta a fost rezervă.

Conform mai multor publicații britanice, Crystal Palace va primi un total de 56 de milioane de euro în schimbul jucătorului în vârstă de 21 de ani. Astfel, Wan-Bissaka va deveni al cincilea cel mai scump transfer din istoria "diavolilor roșii".

"Este un sentiment incredibil şi o mare onoare să mă pot numi jucător al lui Manchester United. Ştiu că foarte puţini fotbalişti au acest privilegiu. Abia aştept să încep treaba şi să mă integrez în echipă O să iau o scurtă vacanţă după Campionatul European de tineret, dar sunt nerăbdător să încep antrenamentele alături de manager şi noii colegi", a declarat Wan-Bissaka.

Aaron Wan-Bissaka, jucător format la Crystal Palace, a semnat un contract valabil cinci ani, cu opţiune pentru încă un an.