Componenţii reprezentativei Under21 a României, semifinalişti la Campionatul European de tineret, au revenit în ţară, noaptea trecută, după participarea la competiţia din Italia şi San Marino, informează News.ro.

Nationala Under 21, intampinata de suporteriFoto: Captura video Mediafax

Ianis Hagi a declarat că nu se aştepta ca la aeroport să fie prezenţi atât de mulţi fani şi că este mândru şi fericit. “Este ceva unic, abia aşteptăm şi următorul turneu final. E incredibil, nu credeam că am făcut mândră atâta lume. Suntem fericiţi, pentru ei jucăm, pentru o ţară întreagă jucăm şi suntem fericiţi. Mai avem de muncit, avem foame de rezultate, avem foame de trofee”.

Căpitanul Ionuţ Radu s-a declarat şi el surprins de primirea de la aeroport. “Nu ne-am fi aşteptat niciodată, mai ales la ora asta. Suntem foarte bucuroşi pentru că le-am readus bucuria suporterilor şu suntem foarte mândri de asta. Astea sunt cele mai frumoase momente”.

George Puşcaş s-a declarat emoţionat de reacţia fanilor: “Mă abţin să nu... Vă mulţumim pentru susţinerea acordată şi pentru toată lumea care ne-a susţinut pe tot parcursul Campionatului European".

Componenţii reprezentativei Under 21 a României, semifinalişti la Campionatul European de tineret, au revenit în ţară, noaptea trecută, după participarea la competiţia din Italia şi San Marino. Fotbaliştii au fost întâmpinaţi la aeroport de sute de fani, care au scandat: “Suntem mândri de voi”.

Naţionala Under21 a României a ajuns până în semifinale la Campionatul European, după ce a câştigat grupa C (4-1 cu Croaţia, 4-2 cu Anglia, 0-0 cu Franţa). În penultimul act al competiţiei, tricolorii au fost învinşi cu 4-2 de Germania.

*sursă video: Telekom Sport

Citește și;