Fundaşul brazilian Dani Alves şi-a anunţat plecarea de la campioana Franţei, PSG, informează lefigaro.fr, potrivit News.ro. "Vreau să mulţumesc familiei PSG pentru oportunitatea de a scrie, împreună, o pagină din istoria clubului", a scris Alves, într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Astăzi, termin un alt ciclu din viaţa mea, un ciclu de victorii, de învăţare şi de experienţă. Vreau să mulţumesc familiei PSG pentru oportunitatea de a scrie, împreună, o pagină din istoria clubului. (...) În viaţă, totul are un început, un mijloc şi un sfârşit şi momentul de a pune punct final aici a venit. Cer iertare dacă, la un moment anume, nu am fost la înălţime, cer iertare dacă, la un moment dat, am comis o greşeală, am încercat pur şi simplu de a face tot ceea ce pot mai bine", a declarat Alves, într-un lung mesaj publicat pe reţelele de socializare.

În vârstă de 36 de ani, Dani Alves a venit la PSG în vara anului 2017, după ce a mai jucat la Bahia, la FC Sevilla, la FC Barcelona şi la Juventus.

Căpitanul naţionalei Braziliei are 111 selecţii la prima reprezentativă, pentru care a marcat opt goluri.