Portarul Ionuţ Radu, căpitanul naţionalei under 21 a României, i-a motivat pe colegii săi în vestiar, înaintea confruntării de vineri cu Anglia, cu un discurs impresionant, prezentat de FRF pe site-ul oficial şi pe reţelele de socializare.

Ionut Radu, discurs impresionant in vestiarFoto: Captura FRF TV

“Băieţi, gândiţi-vă la tot ce aţi trăit până acum, toate emoţiile pe care le-aţi trăit, tot ce am trăit împreună, tot ce aţi trăit singuri în carierele voastre. Totul v-a adus în momentul ăsta. În cel mai important punct al carierei voastre. În meciul ăsta noi o să murim pe teren. Mie nu mi-e frică, pentru că vă am pe voi în faţa mea şi am o ţară întreagă în spatele meu, în spatele nostru. Care ne susţine. Trebuie să intrăm pe teren, să-i călcăm pe cap. A venit momentul să le arătăm ce înseamnă să fim români, ce înseamnă să fii român cu adevărat. Ieşim pe teren, dăm tot pe teren, dau tot pentru voi, voi daţi totul pentru mine şi pentru România şi pentru noi. Ok? În seara asta o singură opţiune avem. O singură opţiune, nu mă interesează, ieşim câştigători. Pentru că noi ne-am născut câştigători şi noi în seara asta o să fim câştigători”, a spus Radu.

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte, scrie News.ro.