Dan Petrescu a vizionat victoria României Under 21 în fața Angliei (4-2) cu întreg lotul de la CFR Cluj, fostul internațional român precizând printre altele că nu se aștepta nimeni la un asemenea rezultat și că formația lui Mirel Rădoi nu mai poate rata calificarea în semifinalele Euro 2019.

Dan Petrescu, antrenor CFRFoto: cfr1907.ro

Ce a spus Dan Petrescu

"Este o surpriză, nu se aștepta nimeni la acest rezultat. A fost o victorie meritată, am ratat foarte mult în prima repriză, Anglia a fost mai bună în repriza a doua. Am văzut meciul cu toată echipa, suntem mândri că suntem români, Coman și Ianis au avut niște prestații excelente" - Dan Petrescu, la Digisport.

"Toți străinii de la echipa noastră au strigat pentru România, au ținut cu România" - Dan Petrescu.

"Nu cred că putem pierde semifinala"

"Nu cred că mai putem pierde semifinala, doar să pierdem la scor foarte mare cu Franța, nu cred că se va întampla așa ceva. Cred că merităm să ajungem în semifinale, trebuie să sperăm că putem câștiga competiția. Am avut 1-0 și 2-1 și am fost egalați imediat, nu credeam că mai puteam reveni, să mai înscriem golureile 3 și 4" - Dan Petrescu.

Despre Mirel Rădoi și Cosmin Contra

"Cei doi antrenori (n.r. Mirel Rădoi și Cosmin Contra) au fost mari jucători și cred că au dus spiritul lor și la echipele naționale. Echipa națională a făcut un meci extraordinar, toată echipa merită felicitată" - Dan Petrescu.

Clasament Grupa C:

1. România (8-3) 6 puncte

2. Franța (3-1) 6

3. Anglia (3-6) 0

4. Croația (1-5) 0

Programul grupei C:

18 iunie 2019: România – Croația 4-1, Anglia - Franța 1-2

21 iunie 2019: Anglia – România 2-4, Franța – Croația 1-0

24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00).