​Fotbalistul Alexandru Paşcanu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii din naţionala under 21 a Angliei au valori mari, dar “sunt oameni, nu roboţi”, astfel că nu pot face ceva prin care să îi surprindă pe tricolori în mod deosebit, potrivit News.ro.

Alexandru PascanuFoto: frf.ro

“E un meci foarte important şi pentru noi şi pentru ei. Avem o echipă bună. Suntem pregătiţi să atacăm meciul acesta care poate fi decisiv şi abia îl aşteptăm. Eu o să încerc să-mi fac treaba în apărare, o să trebuiască să ne apărăm bine. În acelaşi timp, de ce nu, să dau gol din corner. De când eram mic am visat să joc împotriva Angliei. O să pot să fac asta mâine şi sper să putem să aducem victoria. De când mă ştiu tot timpul am ţinut cu România şi la fotbal, şi la handbal, la orice. (…) Şi pentru noi e un meci pe viaţă şi pe moarte, putem face un pas mare către calificare. Sunt jucători cu valori mari, dar până la urmă sunt oameni, nu sunt roboţi. Nu pot face ceva foarte special care să ne surprindă într-un mod deosebit”, a spus Paşcanu.

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu victorie la Campionatul European, marţi, la Serravale, scor 4-1 cu selecţionata Croaţiei. Două goluri ale României au venit după consultarea sistemului VAR.

Următorul meci al României va avea loc vineri, de la ora 19.30, cu Anglia.

Potrivit FRF, citată de Mediafax, cu 24 de ore înainte de startul partidei, peste 10.000 de bilete au fost vândute, iar englezii vor beneficia de încurajările a doar 500 de suporteri. Astfel, tricolorii lui Mirel Rădoi vor beneficia de susţinerea a peste 10.000 de suporteri în partida de la Cesena, deosebit de importantă pentru accederea în semifinalele Campionatului European.

"Organizatorii partidei şi reprezentanţii UEFA au anunţat la şedinţa tehnică a partidei Anglia-România că s-au vândut până la această oră peste 10.000 de bilete din cele 18.000 disponibile, iar casele de bilete de la stadion vor fi deschise şi mâine, începând de la ora 09:00 (un bilet costă 5 euro).

Totodată, delegaţia britanică a anunţat oficialii UEFA că se bazează pe aproximativ 500 de suporteri englezi, asta însemnând, după preconizările gazdelor, că în tribune am putea avea mâine peste 10.000 de români! Un număr impresionant pentru un turneu final U21 şi care a stârnit admiraţia celor din forul fotbalistic continetal delegaţi la Campionatul European", scrie FRF.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Aidy Boothroyd, selecționer Anglia U21: "România se va mulțumi, probabil, și cu o remiză"