Erik ten Hag, antrenorul care a uimit fotbalul european cu Ajax-ul său, și-a prelungit, joi, înțelegerea cu formația din Amsterdam, noul acord fiind valabil până în 2022.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ten Hag a avut parte de un sezon incredibil pe banca Ajax-ului: a luat titlul în Olanda, în timp ce în Champions League le-a eliminat pe Real Madrid și Juventus pentru a ajunge în semifinalele C1 (fază unde lăncierii au fost eliminați dramatic de Tottenham).

Venit la Ajax în decembrie 2017, Ten Hag a reușit să imprime echipei un stil ofensiv, formația din Amsterdam fiind de departe surpriza plăcută a competiției.

''Sunt foarte mulţumit. Am avut un an fantastic şi acum dorim să mergem şi mai sus. Colaborarea la toate nivelurile clubului este frumoasă'' - Ten Hag.

Născut pe 2 februarie 1970, Ten Hag a pregătit de-a lungul timpului echipele Go Ahead Eagles, Bayern Munchen II, Utrecht și Ajax Amsterdam.

La Ajax va evolua din acest sezon și internaționalul român Răzvan Marin, acesta fiind transferat în această vară de formația olandeză de la Standard Liege (în schimbul a 12,5 milioane de euro).