​Oficialii Universităţii Cluj au ajuns la un acord verbal cu Cristian Dulca (46 de ani), pentru a antrena echipa în sezonul viitor al Ligii 2, având ca obiectiv promovarea, informează Mediafax.

Cristi DulcaFoto: fc-vaslui.ro

Conducătorii echipei clujene s-au orientat către ultimul antrenor care a promovat ”U” Cluj în Liga 1. Fostul selecţioner al naţionalei de tineret şi-a dat acordul verbal, iar astăzi urmează să semneze, pentru a treia oară, un contract de antrenor cu ”U” Cluj.

Este şi o decizie emoţională pentru Cristi Dulca, nu doar una profesională. Antrenorul de 46 de ani este recunoscut ca un simpatizant vechi al Universităţii Cluj, acesta chiar personalizându-şi o maşină de epocă cu însemnele echipei.

Dulca este şi preferatul suporterilor echipei clujene, care n-au fost de acord cu numirea lui Bogdan Lobonţ, în sezonul recent încheiat.

Pe lângă naţionala de tineret, Cristian Dulca a mai pregătit ”U” Cluj, Gaz Metan şi FC Vaslui, în Liga 1, şi Delta Tulcea şi Luceafărul Oradea, în Liga 2, şi Şirineasa/Energeticianul, în Liga 3 şi 2. Va fi al treilea mandat pentru el la ”U”, Dulca mai antrenând echipa în 2009-2010 şi 2012.