​De acum e oficial: PSG vrea să-l vândă pe Neymar și nu vrea să o facă oricum. Conform Le Parisien, formația de pe Parc des Princes vrea în schimbul brazilianului 300 de milioane de euro.

NeymarFoto: psg.fr

Cu multe accidentări și cu probleme în afara terenului, Neymar nu mai este dorit la Paris. Nasser Al-Khelaifi (patronul PSG) a spus-o răspicat, iar acum brazilianul și-a pus agentul la treabă pentru a se întoarce la Barcelona.

Pe fir ar putea intra însă cu șanse reale Real Madrid, Florentino Perez fiind interesat să le administreze catalanilor un nou "episod Figo".

Neymar nu a fost deloc un băiat cuminte în ultima perioadă: a insultat un arbitru după meciul cu Manchester United din Champions League, a lovit un spectator după finala Cupei Franței și în plus este acuzat de viol în Brazilia.

În 2017, PSG l-a cumpărat pe Neymar pentru 222 de milioane de euro, iar acum Parisul vrea 300 de milioane. Contractul brazilianului cu PSG este valabil până în 2022.

Neymar pune capăt speculațiilor: "Nu mai vreau să joc la PSG, vreau să mă întorc acasă, de unde nu ar fi trebuit să plec"