​În noaptea de marți spre miercuri a avut loc a doua etapă din Grupa A de la Copa America. Peru s-a impus cu 3-1 în fața Boliviei și a egalat-o la puncte în clasament pe Brazilia, care a terminat la egalitate cu Venezuela, scor 0-0.

Peru, victorie cu VenezuelaFoto: copaamerica.com

Peru a reușit să întoarcă scorul în favoarea sa, deși a fost condusă cu 1-0 prin golul marcat de Marcelo Martins, în minutul 28. Peruanii au egalat situația pe tabelă chiar în ultimul minut al primei reprize, prin Paolo Guerrero. În partea a doua a meciului și-au mai trecut numele pe lista marcatorilor Jefferson Farfan (55') și Edison Flores (90+5).

Partida dintre Bolivia și Peru s-a disputat pe stadionul Marcana din Rio de Janeiro, fiind prezenți 26.346 de spectatori.

Rezumatul meciului Bolivia vs Peru.

Brazilia și Venezuela s-au înfruntat pe Arena Fonte Nova, în fața a 42.587 de suporteri, însă tabela a rămas nemodificată până la finalul meciului.Echipa antrenată de Tite a avut două goluri anulate de VAR.

După pauză, Gabriel Jesus a reuşit să înscrie (59), dar golul a fost anulat de VAR pentru un ofsaid la Firmino.

În min. 88, o centrare a lui Everton l-a găsit pe Coutinho (88), care a trimis mingea în plasă, însă arbitrajul video a semnalat un nou ofsaid la Firmino, scrie Agerpres.

Rezumatul partidei Brazilia vs Venezuela.

Clasament Grupa A:

1. Brazilia 4 puncte (3-0)

2. Peru 4 (3-1)

3. Venezuela 2 (0-0)

4. Bolivia 0 (1-6)

*în sferturi se califică primele două clasate din fiecare grupă și cele mai bune două echipe de pe locul 3

Clasamentul echipelor de pe locul 3:

1. Venezuela 2 puncte (0-0)

2. Qatar 1 (2-2)

3. Ecuador 0 (0-4)