Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, marţi, că nu visa ca echipa naţională de tineret a României să se impună cu un asemenea scor în fața Croaţiei. "Sincer, nici nu îndrăzneam să mă gândesc la un asemenea scor, nici nu visam", a spus Rădoi, după victoria cu 4-1 a tricolorilor la CE Under 21.

Mirel RadoiFoto: frf.ro

"Sincer, nici nu îndrăzneam să mă gândesc la un asemenea scor, nici nu visam. Mă bucur pentru băieţi, pentru atmosferă, pentru că ne-am simţit ca acasă. Important e că i-am făcut fericiţi pe românii care au fost la meci şi pe românii care au fost în faţa televizoarelor. Mă bucur că s-a creat această emulaţie cu naţionala de tineret şi suntem urmaţi peste tot de români. Asta înseamnă că prin fiecare prezenţă la meci contează determinarea pe care o arată băieţii, chiar şi dacă nu este un rezultat pozitiv.

Cred că va fi mult mai dificil cu Anglia, cu tot respectul pentru Croaţia. Anglia are un ritm mult mai bun de joc şi va fi un meci dificil. În seara asta ne vom bucura de acaestă primă victorie, prima victorie pentru România la un Campionat European de tineret şi vom începe să vorbim de mâine despre Anglia", a spus Mirel Rădoi, la TVR, potrivit News.ro.

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu victorie la Campionatul European, scor 4-1 cu selecționata Croației, la Serravale (San Marino). Pentru tricolori au punctat Puşcaş (11 – penalty), Hagi (14), Băluţă (66) și Adrian Petre (90) , iar Vlasic (18) a înscris pentru croați.

S-ar putea să te intereseze și:

FOTO CE Under 21: România vs Croația 4-1/ Putem visa

Imaginea zilei: Determinare, unitate, muncă - România Under 21

Ianis Hagi: "Am început cu dreptul, asta ne-am dorit. A fost un joc colectiv extraordinar"

Gică Hagi, despre faptul că victoria naționalei de tineret a venit la 25 de ani de la România vs Columbia de la CM: Destiny