Preşedintele clubului PSG, Nasser al-Khelaifi, i-a avertizat pe jucătorii campioanei Franţei, într-un interviu acordat France Football, afirmând că nu mai doreşte să vadă comportament de vedete şi că fotbaliştii care nu sunt dispuşi să muncească vor pleca, conform News.ro.

Nasser Al-Khelaifi, presedintele PSGFoto: psg.fr

"Mi-am dat seama că schimbările erau esenţiale, altfel nu ajungeam nicăieri (..) Jucătorii trebuie să-şi asume responsabilităţile mai mult ca înainte. Trebuie să fie complet diferit. Trebuie să facă mai mult, să muncească mai mult (...) Nu sunt acolo pentru distracţie. Şi dacă nu sunt de acord, porţille sunt deschise. Ciao! Nu mai vreau să aibă comportament de vedete", a declarat omul de afaceri din Qatar.

Nasser al-Khelaifi a confirmat revenirea lui Leonardo în funcţia de director sportiv, la PSG: "Ne-am înţeles total în două minute. Va avea toată puterea din punct de vedere sportiv. Leo este omul potrivit, este incredibil, am o încredere totală în el. Autoritatea lui naturală face bine tuturor, mai ales jucătorilor".