Real Madrid l-a prezentat joi pe Eden Hazard, iar vineri a anunțat transferul lui Takefusa Kubo. Niponul în vârstă de 18 ani a fost legitimat la academia Barcelonei (între 2011 și 2015), iar acum a semnat o înțelegere valabilă pentru următorii șase ani cu galacticii, informează Marca.

Takefusa KuboFoto: realmadrid.com

Mijlocaș ofensiv și jucător de piciorul stâng (pentru rapiditatea și abilitatea de a stăpâni balonul a fost supranumit Messi al Japoniei), Takefusa Kubo a ajuns la Madrid, acolo unde a parafat un contract valabil pentru următoarele șase sezoane.

În vârstă de 18 ani, Kubo a jucat ultimele două stagiuni la FC Tokyo. Pentru moment, niponul va fi trimis la echipa a doua a galacticilor - Real Madrid Castilla, acolo unde va fi antrenat de Raul Gonzalez.

Pentru a-și asigura semnătura lui Takefusa, Madridul a plătit două milioane de euro și va încasa un salariu anual de un milion de euro.

Între 2011 și 2015, Kubo a fost legitimat la academia de juniori a celor de la FC Barcelona. Japonezul a făcut parte dintr-un grup de fotbaliști asupra cărora s-au găsit nereguli în ceea ce privește transferul la formația catalană. După acel episod, Barca a primit o interdicție la transferuri.

Mijlocașul a făcut deja pasul și la echipa mare a Japoniei, pentru care a debutat pe 9 iunie, la amicalul cu El Salvador (2-0.

Aici poți urmări imagini cu Takefusa Kubo: