​Vasile Miriuţă a părăsit conducerea tehnică a echipei FC Hermannstadt, urmând a semna cu gruparea Kisvarda FC din Ungaria, formaţie la care evoluează portarul Mihai Mincă şi jucătorii Gheorghe Grozav, Cornel Ene şi Sergiu Negruţ, informează News.ro.

Vasile MiriutaFoto: Captura video

"Sunt cu nevasta-mea în maşină, suntem pe drum. Facem un ocol... După aia mergem acasă. Mă duc unde trebuie să ajung astăzi. M-am simţit foarte bine la Sibiu, dar a venit această ofertă şi familia şi-a dorit să fiu mai aproape de casă (n.r. - la Budapesta). Oferta de aici şi materială este cu mult mai bună decât în România, şi condiţiile. Obiectivul este clasarea în primele cinci locuri. Nu am semnat încă, mai sunt vreo 2-3 detalii de pus la punct, dar eu zic că 90 la sută ne-am înţeles aseară.

Nu cred că vor mai veni jucători români, vom aduce vreo 4-5 jucători, dar nu cred că vom aduce români. Era decizia luată oricum (n.r. - înainte de baraj). Când o fost bine toată lumea o fost cu mine. Când a fost un pic mai greu, au fost doar câţiva lângă mine. Cei care mă strângeau în braţe în decembrie voiau să mă schimbe la un moment dat şi nu mi-a picat bine, pentru că eu ştiu în ce condiţii m-am dus acolo şi ce greu mi-a fost", a declarat Miriuţă, la Digi Sport.

Formaţia Hermannstadt se menţine în Liga I, deşi a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Universitatea Cluj, în manşa secundă a barajului de menţinere/promovare în Liga I. Sibienii se menţin în primul eşalon datorită victoriei cu scorul de 2-0 din meciul tur.