Selecţionata Braziliei a surclasat reprezentativa Hondurasului cu scorul de 7-0, duminică, la Porto Alegre, într-un ultim meci amical înaintea debutului competiţiei de fotbal Copa America, care va avea loc în Ţara Cafelei, cu începere de vineri, transmite AFP, potrivit Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Golurile au fost marcate de Gabriel Jesus (6, 47), Thiago Silva (13), Coutinho (37 - penalty), David Neres (56), Roberto Firmino (65) şi Richarlison (70), dar succesul sud-americanilor a fost facilitat şi de faptul că hondurienii au evoluat în zece din min. 29, când a fost eliminat Romell Quioto.

Selecao, care nu a mai cucerit trofeul din 2007, nu va putea conta al acest turneu pe vedeta Neymar, atacantul echipei Paris Saint-Germain accidentându-se pe 6 iunie, într-un meci amical cu Qatarul, însă are probleme şi cu justiţia după ce a fost acuzat de viol.

La Copa America, Brazilia va debuta vineri, la Sao Paulo, contra Boliviei, după care va mai înfrunta în grupă Venezuela şi Peru.

Honduras, care se comportase mult mai bine la precedentul duel cu Brazilia (0-1, în 2015), va evolua în Gold Cup, competiţie ce va avea loc în SUA, Costa Rica şi Jamaica în perioada 15 iunie - 7 iulie. ''Los Catrachos'' au fost repartizaţi în Grupa C, alături de Jamaica, El Salvador şi Curacao.