Fundaşul dreapta al echipei naţionale Romario Benzar a primit acceptul conducerii tehnice a primei reprezentative de a reveni acasă după ce, în urmă cu două zile, a fost anunţat de un deces în familie, informează FRF, potrivit News.ro.

Romario BenzarFoto: frf.ro

Jucătorul a dorit să facă parte din lotul naţionalei pentru partida de la Oslo, dar el nu va face deplasarea în Malta, pentru jocul de luni din preliminariile Euro-2020. Romario Benzar revine în România cu primul zbor disponibil după finalul jocului Norvegia – România.

Federaţia Română de Fotbal, staful echipei naţionale de fotbal a României şi colegii săi sunt alături de Romario şi îi transmit condoleanţe acestuia şi familiei sale.

România a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-0), meciul disputat, vineri, la Oslo, cu Norvegia, în etapa a treia a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. "Tricolorii" au revenit după ce au fost conduşi cu 2-0, marcând golul egalizator în minutul 90+2. Au marcat: Elyounoussi '56, Odegaard '70 / Keşeru '76, '90+2.