Bogdan Andone, fost secund al lui Mihai Teja în a doua parte a sezonului recent încheiat, pare să fie varianta aleasă de Gigi Becali pentru postul de antrenor principal al FCSB. Patronul formației roș-albastre a declarat că tehnicianul în vârstă de 44 de ani va fi prezentat oficial miercuri, potrivit Digi Sport.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"A picat varianta Edi Iordănescu. Bogdan Andone va fi prezentat miercuri, la ora 12:00, antrenor principal", a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

În vârstă de 44 de ani, Bogdan Andone şi-a început cariera de antrenor ca fiind secundul lui Marius Şumudică. După ce Şumudică a plecat de la Astra Giurgiu, acesta a mers pe drumul său. A antrenat rând pe rând Olimpia Satu Mare, ASU Poli Timişoara, Metaloglobus şi Energeticianul. În acest sezon a fost secundul lui Mihai Teja la FCSB, potrivit Mediafax.

Ca jucător, Bogdan Andone a evoluat pentru Corvinul Hunedoara, Sportul Studenţesc, Rapid, Farul, Oţelul, Ferencvaros sau Apollon Limassol. A câştigat trei trofee în Giuleşti: titlul, Cupa şi Supercupa, între 1998 şi 1999.