Zlatan Ibrahimovic a înscris un gol de senzație din foarfecă, după o preluare perfectă pe piept, în minutul 84 al meciului dintre Los Angeles Galaxy și New England Revolution. Suedezul a reușit "bijuteria" în momentul în care echipa sa era deja condusă cu 2-0, golul său stabilind scorul final (2-1 pentru New England Revolution).

HotNews.roFoto: Hotnews

Pentru New England Revolution este prima victorie obținută în deplasare în actualul sezon din MLS.

Zlatan Ibrahimovic are 10 goluri în ultimele 11 meciuri jucate în MLS. Suedezul marcase și în etapa trecută, în minutul 86 al meciului cu Sporting Kansas City, câștigat cu 2-0 de Los Angeles Galaxy.

Ibrahimovic a revenit în etapa trecută după o suspendare de două meciuri pentru comportament violent. La partida din 11 mai cu New York City, suedezul l-a apucat de gât pe portarul Sean Johnson, înainte ca cei doi să se trântească la pământ.

După 16 etape disputate, Los Angeles ocupă locul doi în Conferința de Vest din MLS (28 puncte), la nouă puncte în spatele liderului Los Angeles FC, în timp ce New England Revolution se află pe 11 în Conferința de Est (penultimul loc), cu 16 puncte.