Tehnicianul echipei Arsenal Londra, Unai Emery, a declarat după finala Ligii Europa, scor 1-4 cu Chelsea, că formaţia sa a încercat să rămână în joc la Baku, dar primul gol primit a schimbat totul, scrie News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

“Felicitări echipei Chelsea. Noi am jucat bine în prima repriză, am avut ocazii, dar primul gol primit a schimbat totul. Am încercat să rămânem în joc, dar al doilea gol ne-a făcut treaba şi mai grea”, a spus Emery la BT Sport.

Potrivit arsenal.com, Unai Emery a mai declarat că echipa sa a făcut un nou pas înainte: “Suntem dezamăgiţi, dar per total am făcut un nou pas pentru a deveni mai buni şi competitivi. Am făcut încă un pas faţă de anul trecut”.

Formaţia Chelsea Londra a câştigat, miercuri seară, pentru a doua oară Liga Europa, învingând în finala de la Baku rivala din Premier League Arsenal Londra, cu scorul de 4-1.

S-ar putea să te intereseze și:

FOTOGALERIE Chelsea a câștigat pentru a doua oară Europa League (4-1 vs Arsenal) / Echipa lui Emery ratează prezența în sezonul viitor de Champions League

VIDEO Chelsea, la al doilea trofeu Europa League - Echipa lui Sarri și-a răpus rivala Arsenal în finala de la Baku (scor 4-1)

Maurizio Sarri: "Sunt norocos că sunt la Chelsea. Cred că merit să rămân"

Eden Hazard și-a anunțat plecarea de la Chelsea după o evoluție de excepție în finala EL: "Cred că a sosit timpul pentru o nouă provocare"