Chiar dacă nu a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul din Champions League, tehnicianul german Thomas Tuchel şi-a prelungit contractul cu Paris Saint-Germain pentru încă un sezon, până în 2021, a anunţat, sâmbătă, gruparea pariziană.

HotNews.roFoto: Hotnews

De asemenea, membrii staff-ului lui Thomas Tuchel și-au prelungit contractele cu PSG până la 30 iunie 2021.

În vârstă de 45 de ani, Thomas Tuchel a venit la Paris Saint-Germain în iunie 2018. După ce a câștigat Supercupa Franţei 2018, el a condus echipa la al optulea titlu de campioană a Franţei și la al 39-lea trofeu din istoria clubului.

Tuchel n-a reuşit să aibă parcursul dorit în Champions League, PSG fiind eliminată în optimi de Manchester United. Învingători cu 2-0 pe Old Trafford, parizienii au fost învinși cu 3-1 pe Parc des Princes și au ratat calificarea în sferturi.

”Întreaga familie PSG este bucuroasă! Thomas şi-a prelungit contractul pe încă un an, aşa că-l vom avea aici până în 2021”, a spus Nasser Al-Khelaifi, preşedintele celor de la PSG.

”Sunt foarte fericit şi mândru că am prelungit acordul cu PSG. Vreau să muncesc în continuare pentru a duce acest club în top. Sunt absolut convins că abia de acum încolo vor urma lucruri mari pentru PSG”, a spus Tuchel, potrivit Telekom Sport.