Dinamo a început campania de transferuri pentru noul sezon, unul în care greşelile trecutului nu mai sunt acceptate. Pentru a-şi asigura apărarea în drumul spre play-off, Mircea Rednic l-a convins pe scoţianul Ziggy Gordon (26 de ani) să vină în "Ştefan cel Mare", transmite Mediafax.

Ziggy GordonFoto: SNS Group

Apărătorul de picior drept, care poate evolua pe orice poziţie din defensivă, s-a înţeles cu conducerea lui Dinamo, dar şi cu Mircea Rednic, iar sâmbătă va semna contractul: ”Ziggy va semna chiar azi. A primit contractul, a acceptat condiţiile şi astăzi va semna. Nu este în România. Am zis că nu are rost să vină acum pentru vizita medicală. O să o facă atunci când va sosi la Bucureşti. El va veni în România mai devreme, pe 15 iunie, iar atunci va face şi vizita medicală. Dar important este că el va semna azi contractul”, a declarat antrenorul "câinilor", în ultima conferinţă de presă, care a avut loc sâmbătă.

Ziggy Gordon evoluează de la începutul acestui sezon pentru Hamilton, echipa care luptă pentru evitarea retrogradării în Scoţia. Apărătorul poate evolua atât în flancuri, cât şi în poziţie centrală.

În acest sezon a fost folosit în 40 de partide şi a reuşit un gol. În cariera sa a mai evoluat pentru Partick Thistle, Jagiellonia şi Pogon Siedlce, ultimele două din Polonia.

Ricardo Grigore, Limas Klimavicius, Denis Ciobotariu, Naser Aliji, Deian Sorescu şi Damien Dussaut sunt fundaşii cu care Gordon se va lupta pentru un loc de titular.