​Constantin Schumacher (43 de ani) s-a înţeles cu CSU Craiova şi va prelua banca tehnică a echipei din Bănie, din vară. Fostul antrenor al Rapidului va face cuplu cu Corneliu Papură, actualul antrenor al oltenilor, pe modelul Cârţu - Săndoi, de acum câteva sezoane. Schumacher era liber de contract, după ce a plecat de la Rapid, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am discutat cu Papură, suntem prieteni, am fost colegi, ne-am înţeles. Vom fi colaboratori, el va lua decizia finală. Facem tot ce putem să ducem echipa pe primul loc", a spus Constantin Schumacher, luni seara, pentru ProSport.

Schumacher a fost antrenorul cu care Rapidul a promovat din Liga 4 în Liga 3. Giuleştenii au început şi actualul sezon cu Schumacher pe bancă, dar locul său a fost luat, între timp, de Daniel Pancu. Papură şi Schumacher au fost colegi în China în 2006.

Constantin Schumacher le-a mai pregătit în cariera de antrenor pe Juventus Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Oţelul Galaţi, SCM Piteşti, Petrolul Ploieşti, Rapid şi Atletic Bradu.

Craiova a mai avut şi în trecutul apropiat un cuplu de antrenori, Sorin Cârţu şi Emil Săndoi, din 2014 până la jumătatea lui 2015. Pentru o bună perioadă, oltenii n-au pierdut cu Săndoi şi Cârţu pe bancă