​Tehnicianul Simone Inzaghi, actualul antrenor al lui Ştefan Radu la formaţia Lazio, este favorit să-l înlocuiască pe Massimiliano Allegri la Juventus Torino, a scris, luni, Gazzetta dello Sport.

Simone InzaghiFoto: Twitter - S.S.Lazio

Conducerea clubului Juventus a avut în vedere nume mari de antrenori, ca Jose Mourinho, Mauricio Pochettino sau Maurizio Sarri.

Însă drectorul sportiv Fabio Paratici şi vicepreşedintele comitetului director Pavel Nedved doresc angajarea lui Inzaghi. Singura problemă, una importantă, care ar putea încurca socotelile oficialilor "Bătrânei Doamne" este că Simone Inzaghi mai are un an de contract cu gruparea romană, iar conducătorii lui Lazio nu par dispuşi să-l elibereze de înţelegere.

În vârsă de 43 de ani, Inzaghi este strâns legat de clubul Lazio, la care a activat ca tehnician de la începutul carierei, din 2010, trecând prin toate etapele, de la juniori la prima echipă, în 2016.

Sub conducerea fostului atacant, Lazio a câştigat în acest sezon Cupa Italiei şi este pe locul 6 în Serie A, loc de Liga Europa, cu o etapă înaintea finalului sezonului.

Juventus se desparte la finalul acestui campionat de Massimiliano Allegri, care a condus echipa din 2014.