Tehnicianul formaţiei Bologna, Sinisa Mihajlovic, a avut un conflict cu un poliţist, miercuri, înaintea finalei Cupei Italiei, câştigată de fosta sa echipă, Lazio Roma. Iniţial, presa italiană a scris că Mihajlovic a avut o dispută cu un fan Lazio, însă antrenorul şi soţia sa au lămurit situaţia.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu Sinisa Mihajlovic reacţionând nervos şi fiind ţinut cu dificultate de membri ai forţelor de ordine, în afara stadionului, în zona unui semafor. După apariţia imaginilor, s-a crezut că tehnicianul a avut o dispută cu un grup de suporteri Lazio Roma, deşi se ştie că în general fanii acestei echipe îl iubesc pe Mihajlovic.

Potrivit Marca, soţia lui Mihajlovic, Arianna, a explicat, vineri, pe Instagram, că antrenorul a fost făcut “ţigan” de un membru al forţelor de ordine şi de aceea a reacţionat nervos.

Şi tehnicianul a precizat, potrivit lazionews.eu, că a fost insultat de un poliţist. El a adăugat că fanii echipei Lazio veniseră acolo ca să îl apere.

Lazio Roma a câştigat miercuri seară Cupa Italiei, învingând în finală, pe Stadionul Olimpic din Roma, echipa Atalanta, scor 2-0.