Omul de afaceri George Copos (66 de ani) a reacţionat, la nici 24 de ore după ce antrenorul Rapidului, Daniel Pancu (41 de ani), a susţinut că fostul patron al echipei va reveni odată cu promovarea în Liga 1 Betano, transmite Mediafax.

George CoposFoto: Agerpres

George Copos a fost şeful Rapidului până în 2013. Copos şi Pancu au discutat imediat după meciul la capătul căruia Rapid şi-a asigurat promovarea matematică în Liga 2. "Tocmai am vorbit, am discutat, nea George spune că o să fie alături de noi. E moral, dar şi financiar se va implica probabil de la Liga 1", a declarat Daniel Pancu, conform TelekomSport, după Rapid - Slobozia 3-0.

Totuşi, mutarea a fost anulată de George Copos, luni, care, fiind întrebat dacă va reveni la Rapid să investească, a spus într-un interviu acordat realitatea.net: "Nu, niciodată! Niciodată! După ce mi s-a întâmplat, nedrept, niciodată! Investitorii de acum sunt nişte oameni foarte buni, aţi văzut şi voi, au adus echipa în Liga II, o vor duce în Liga I, felicitări lor... Eu niciodată! Sufletul meu este la ei, voi fi mereu alături de ei, dar niciodată altfel. De afară, da. Este vorba aceea, politica "cuiului", participi, dar nu intri. Voi fi alături de ei, vor fi în sufletul meu, îi voi ajuta, dar niciodată ca participant. Vă mulţumesc pentru că m-aţi sunat. O zi bună!"

Copos a fost condamnat în 2014, în Dosarul Transferurilor, la trei ani şi opt luni de închisoare, dar a stat după gratii doar un an şi o lună. În aprilie 2015 a fost eliberat şi de atunci a preferat să iasă din viaţa publică şi să se dedice mai mult familiei şi afacerilor pe care le conduce.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Fotbal: FC Rapid a promovat în Liga a II-a