Conflictul dintre antrenorul FC Nantes, Vahid Halilhodzic, şi portarul Ciprian Tătăruşanu este fără rezolvare, internaţionalul român având, cel mai probabil, sezonul încheiat la formaţia franceză, scrie News.ro.

Ciprian TatarusanuFoto: fcnantes.com

Tătăruşanu a fost exclus din lotul "canarilor" şi pentru partida cu Nice, din deplasare, din etapa a XXXVI-a, programată sâmbătă, de la ora 21.00, al cincilea meci consecutiv la care nu este convocat.

Întrebat la conferinţa de presă dinaintea întâlnirii de la Nisa care este motivul pentru care portarul român nu este în lot, accidentare sau altceva, Vahid Halilhodzic a trecut repede peste subiect: "Nu vreau să vorbesc despre asta".

Tătăruşanu a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Nantes, care expiră la finalul actualului sezon. El nu a mai apărat din 12 aprilie şi are şanse infime să o mai facă în această ediţie de campionat, ţinând cont de relaţia tensionată pe care o are cu clubul şi cu antrenorul.

În aceste condiţii, selecţionerul Cosmin Contra primeşte o veste neplăcută pentru meciurile României cu Norvegia şi cu Malta, din luna iunie, din preliminariile Campionatului European din 2020.

Partida Norvegia – România se va juca vineri, 7 iunie, la Oslo, pe Ullevaal Stadion, cu începere de la ora locală 20.45 (21.45 ora României). Patru zile mai târziu, luni, 10 iunie, la Attard, pe National Stadium Ta’Qali, de la ora locală 20.45 (21.45 ora României), tricolorii vor întâlni reprezentativa Maltei.