Atacantul brazilian al echipei PSG, Neymar, a fost suspendat trei meciuri, pentru că a lovit un spectator la finala Cupei Franţei, informează lequipe.fr, conform News.ro.

Neymar loveste un suporterFoto: captura twitter

Comisia de Disciplină a Federaţiei Franceze de Fotbal i-a acordat jucătorului o pedeapsă de încă două etape, dar acestea sunt cu suspendare.

Neymar risca o suspendare între cinci şi şapte etape, însă i-au fost acordate circumstanţe atenunate, după ce spectatorul lovit a recunoscut că l-a provocat pe jucătorul brazilian.

În ciuda acestei decizii, el va putea evolua la următorul meci pe care-l va disputa PSG, sâmbătă, în deplasare, cu Angers, în etapa a XXXVI-a a campionatului francez Ligue 1, pentru că suspendarea intră în vigoare luni.

Neyamr va rata ultimele două etape din campionat şi meciul contând pentru supercupa Franţei, Trofeul Campionilor, cu Rennes, care va avea loc la 3 august, la Shenzhen (China).

Formaţia Rennes a învins, 27 aprilie, pe Stade de France, echipa Paris Saint-Germain, la lovituri de departajare, scor 6-5, şi a câştigat Cupa Franţei, primul său trofeu după 48 de ani.

La festivitatea de premiere, când urca în tribuna oficială, Neymar a fost provocat de un spectator, iar fotbalistul echipei PSG l-a lovit în faţă. Fanul i-ar fi cerut internaţionalului brazilian să înveţe fotbal.

"Am reacţionat rău? Da. Dar nimeni nu poate rămâne indiferent", s-a apărat Neymar pe Instagram.

S-ar putea să te intereseze și: