După ce a câștigat cu 3-1 în tur, Arsenal s-a impus și în a doua manșă în fața Valenciei, pe "Mestalla", scor 4-2, și s-a calificat în prima finală de Europa League din istoria clubului. Pierre-Emerick Aubameyang și Alexandre Lacazette au marcat toate golurile "tunarilor", aducându-i lui Unai Emery a patra prezență în ultimul act (antrenorul a câștigat de trei ori trofeul cu Sevilla).

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Au marcat: Gameiro '11, '58 / Aubameyang '17, '59, 88, Lacazette '50

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre Valencia și Arsenal.

Pentru trofeu și calificarea în viitorul sezon de Champions League, Arsenal se va confrunta cu Chelsea, pe 29 mai, pe Stadionul Olimpic din Baku (Azerbaidjan).

Au evoluat echipele:

Valencia: Neto - Piccini (Soler '56), Garay, Gabriel, Gaya - Wass, Parejo, Coquelin, Guedes (Torres '71) - Rodrigo (Mina '71), Gameiro. Antrenor: G. Marcelino;

Arsenal: Cech - Monreal, Sokratis, Koscielny, Maitland-Niles, Xhaka, Torreira (Guendouzi '80), Kolasinac (Mustafi '71) - Ozil (Mkhitaryan '62) - Lacazette. Antrenor: Unai Emery.

S-ar putea să te intereseze și:

FOTOGALERIE Fotbalul se întoarce acasă: Chelsea (victorie la penaltiuri vs Frankfurt) și Arsenal (7-3 la general vs Valencia) se califică în finala Europa League