​Atacantul Luis Suarez a declarat, marţi seară, că jucătorii de la FC Barcelona trebuie să fie pregătiţi pentru criticile ce vor apărea după meciul cu Liverpool, subliniind că al patrulea gol marcat de "cormorani" a fost ca în "curtea şcolii", transmite News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Trebuie să fim pregătiţi pentru criticile ce vor urma. Suntem foarte trişti şi suferim mult. Al patrulea gol l-am primit ca în curtea şcolii", a declarat Suarez.

În minutul 79, la un corner pentru Liverpool. Alexander-Arnold pune mingea la colţul terenului, dar pleacă de acolo, părând că îi lasă locul lui Shaqiri. Toţi jucătorii Barcelonei se întorc cu spatele, iar Origi e singur în careul de şase metri. Arnold se întoarce instant, dă tare, Origi şutează din prima, iar mingea intră în plasa lui Ter Stegen.

Liverpool a întors scoul din tur şi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), pe FC Barcelona, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. Barcelona a câştigat prima manşă cu 3-0, dar echipa antrenată de Jurgen Klopp merge în ultimul act, pentru al doilea sezon consecutiv. Anul trecut, "cormoranii" au pierdut cu 3-1, finala cu Real Madrid.

Au marcat: Origi '7, '79, Wijnaldum '54, '56.

În cealaltă partidă retur a semifinalelor se vor întâlni, miercuri, de la ora 22.00, la Amsterdam, Ajax şi Tottenham. În tur, olandezii au câştigat la Londra, cu 1-0.

Finala va avea loc la 1 iunie, la Madrid, pe stadionul echipei Atletico.

S-ar putea să te intereseze și:

IMAGINEA ZILEI Lionel Messi, deznădejdea și sărbătoarea fanilor englezi

VIDEO Faza de curtea școlii care a costat-o scump pe Barcelona - Arnold, execuția cornerului și golul calificării

VIDEO Imagini emoționante pe Anfield, după calificarea incredibilă a lui Liverpool - Jucătorii au cântat alături de fani "You'll never walk alone"

Ernesto Valverde, după încă o seară de coșmar alături de Barcelona în Champions League: "Nu avem nicio scuză, îmi asum toată vina"

Jurgen Klopp: "Sunt antrenor de 19 ani și nu îmi amintesc de un asemenea meci, este incredibil"

VIDEO 7 mai, zi neagră pentru Barcelona - Catalanii, eliminați din Champions League după 0-4 cu Liverpool pe Anfield

FOTOGALERIE Dezastrul Barcelonei sau minunea lui Liverpool, pe prima pagină a ziarelor

FOTOGALERIE Anfield, casa magiei / Liverpool, în finală după o revenire istorică în fața Barcelonei (4-0, 4-3 la general) - Origi și Wijnaldum, eroii de serviciu.