Barcelona a arătat că nu a învățat nimic din greșelile trecutului, fiind eliminată pentru al doilea an consecutiv din Champions League după un succes la trei goluri diferenţă în prima manşă. Anul trecut a fost AS Roma, episod de care a amintit și Josep Maria Bartomeu, președintele clubului catalan: "E o nouă lovitură pentru noi. Am mai suferit una anul trecut. Este greu de explicat."

Josep Maria BartomeuFoto: fcbarcelona.com

"E o nouă lovitură pentru noi. Am mai suferit una anul trecut, contra Romei. Este greu de explicat. Vom avea timp pentru a reflecta. Pentru al doilea an la rând, este o noapte dezastruoasă pentru noi", a declarat Josep Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei, potrivit Digi Sport.

Anul trecut, Barcelona era eliminată dramatic în sferturile Champions League, deși câștigase pe teren propriu cu 4-1 în fața celor de la AS Roma. Catalanii au fost învinși cu 3-0 pe Olimpico și au ratat calificarea în semifinale.

Coșmarul s-a repetat în acest an. După 3-0 pe Camp Nou, Barcelona părea să aibă deja asigurată calificarea în ultimul act . Totuși, minunea s-a întâmplat pe Anfield. Liverpool s-a impus cu 4-0 și s-a calificat în finala Champions League pentru al doilea an consecutiv.

S-ar putea să te intereseze și:

IMAGINEA ZILEI Lionel Messi, deznădejdea și sărbătoarea fanilor englezi

VIDEO Faza de curtea școlii care a costat-o scump pe Barcelona - Arnold, execuția cornerului și golul calificării

VIDEO Imagini emoționante pe Anfield, după calificarea incredibilă a lui Liverpool - Jucătorii au cântat alături de fani "You'll never walk alone"

Ernesto Valverde, după încă o seară de coșmar alături de Barcelona în Champions League: "Nu avem nicio scuză, îmi asum toată vina"

Jurgen Klopp: "Sunt antrenor de 19 ani și nu îmi amintesc de un asemenea meci, este incredibil"

VIDEO 7 mai, zi neagră pentru Barcelona - Catalanii, eliminați din Champions League după 0-4 cu Liverpool pe Anfield

FOTOGALERIE Dezastrul Barcelonei sau minunea lui Liverpool, pe prima pagină a ziarelor

FOTOGALERIE Anfield, casa magiei / Liverpool, în finală după o revenire istorică în fața Barcelonei (4-0, 4-3 la general) - Origi și Wijnaldum, eroii de serviciu.