Mijlocaşul Georginio Wijnaldum a declarat că marţi seară jucătorii echipei Liverpool au demonstrat că în fotbal totul este posibil, după ce s-au impus, scor 4-0, în meciul cu FC Barcelona şi s-au calificat în finala Ligii Campionilor, scrie News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Nu ne aşteptam să marcăm patru goluri. Este adevărat că nimeni nu credea, dar am demonstrat că în fotbal totul e posibil. Am fost supărat pe antrenorul Jürgen Klopp că m-a ţinut rezervă, aşa că atunci când am intrat mi-am zis că trebuie să ajut echipa. Şi am marcat două goluri(54, 56). Am crezut, ştiam că putem câştiga, ştiam că este posibil şi am reuşit", a declarat Wijnaldum.

Mijlocaşul Fabinho afirmat că jucătorii de la Liverpool s-au luptat "ca nişte câini" şi "şi-au dat viaţa pe teren". "Toţi am luptat ca nişte câini. Ne-am dat viaţa pe teren. Din punct de vedere fizic suntem morţi", a spus fotbalistul.

Liverpool a întors scorul din tur şi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), pe FC Barcelona, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. Barcelona a câştigat prima manşă cu 3-0, dar echipa antrenată de Jurgen Klopp merge în ultimul act, pentru al doilea sezon consecutiv. Anul trecut, "cormoranii" au pierdut cu 3-1, finala cu Real Madrid.

Au marcat: Origi '7, '79, Wijnaldum '54, '56.

În cealaltă partidă retur a semifinalelor se vor întâlni, miercuri, de la ora 22.00, la Amsterdam, Ajax şi Tottenham. În tur, olandezii au câştigat la Londra, cu 1-0.

Finala va avea loc la 1 iunie, la Madrid, pe stadionul echipei Atletico.