În urmă cu o săptămână, Lionel Messi strălucea pe Camp Nou și marca două goluri care păreau să asigure calificarea Barcelonei în finala Champions League. Povestea s-a schimbat pe Anfield, iar eroul catalanilor a fost neputincios în fața unei echipe care a interpretat perfect partitura tactică trasată de Jurgen Klopp. Imaginea cu Messi, singur în fața unei tribune aflată în sărbătoare, spune totul despre noaptea de coșmar a Barcelonei.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Liverpool s-a impus cu 4-0 pe Anfield și s-a calificat în finala Champions League, după ce pierduse manșa tur cu 0-3. Belgianul Divock Origi și olandezul Georginio Wijnaldum (intrat pe teren la pauză) au fost eroii lui Liverpool, fiecare reușind câte o dublă (în minutele 7 și 79, respectiv 54 și 56).

Lionel Messi, neputincios pe Anfield

Sursa foto: Instagram - UEFA Champions League

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Faza de curtea școlii care a costat-o scump pe Barcelona - Arnold, execuția cornerului și golul calificării

VIDEO Imagini emoționante pe Anfield, după calificarea incredibilă a lui Liverpool - Jucătorii au cântat alături de fani "You'll never walk alone"

Ernesto Valverde, după încă o seară de coșmar alături de Barcelona în Champions League: "Nu avem nicio scuză, îmi asum toată vina"

Jurgen Klopp: "Sunt antrenor de 19 ani și nu îmi amintesc de un asemenea meci, este incredibil"

VIDEO 7 mai, zi neagră pentru Barcelona - Catalanii, eliminați din Champions League după 0-4 cu Liverpool pe Anfield

FOTOGALERIE Dezastrul Barcelonei sau minunea lui Liverpool, pe prima pagină a ziarelor

FOTOGALERIE Anfield, casa magiei / Liverpool, în finală după o revenire istorică în fața Barcelonei (4-0, 4-3 la general) - Origi și Wijnaldum, eroii de serviciu.