Tabela arăta 3-0 pentru Liverpool, iar scorul la general era egal (3-3). "Cormoranii" au primit o lovitură de la colț, dar ceea ce a urmat a fost ceva rar întâlnit la un asemenea nivel. Apărarea catalanilor se afla parcă într-un moment de pauză, iar Alexander-Arnold a profitat din plin de situație. A executat rapid cornerul, Origi a fost pe fază și a înscris golul unei calificări pe care mulți o credeau imposibilă.

Faza golului 4 marcat de LiverpoolFoto: Captura YouTube

Liverpool s-a impus cu 4-0 pe Anfield și s-a calificat în finala Champions League, după ce pierduse manșa tur cu 0-3. Belgianul Divock Origi și olandezul Georginio Wijnaldum (intrat pe teren la pauză) au fost eroii lui Liverpool, fiecare reușind câte o dublă (în minutele 7 și 79, respectiv 54 și 56).

Golul calificării lui Liverpool a venit în minutul 79, în urma unui corner. Alexander-Arnold a pus mingea la colţul terenului, dar a plecat, părând că vrea să îi lase locul lui Shaqiri. Observând neatenția din defensiva catalanilor, Arnold s-a întors și a executat rapid. Mingea a ajuns la Origi, aflat singur în fața porții, iar Ter Stegen nu a mai putut face nimic pentru a evita golul.

Vezi aici faza care a dus la golul patru marcat de Liverpool:

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Imagini emoționante pe Anfield, după calificarea incredibilă a lui Liverpool - Jucătorii au cântat alături de fani "You'll never walk alone"

Ernesto Valverde, după încă o seară de coșmar alături de Barcelona în Champions League: "Nu avem nicio scuză, îmi asum toată vina"

Jurgen Klopp: "Sunt antrenor de 19 ani și nu îmi amintesc de un asemenea meci, este incredibil"

VIDEO 7 mai, zi neagră pentru Barcelona - Catalanii, eliminați din Champions League după 0-4 cu Liverpool pe Anfield

FOTOGALERIE Dezastrul Barcelonei sau minunea lui Liverpool, pe prima pagină a ziarelor

FOTOGALERIE Anfield, casa magiei / Liverpool, în finală după o revenire istorică în fața Barcelonei (4-0, 4-3 la general) - Origi și Wijnaldum, eroii de serviciu.