​Portarul echipei FC Porto, Iker Casillas, care a suferit un infarct miocardic la un antrenament, a fost externat luni, informează BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Portarul a declarat că nu ştie ce îi rezervă viitorul.

"Cel mai important lucru este că sunt aici. În urmă cu două zile, am trecut printr-o situaţie dificilă, ceva ce se poate întâmpla în orice moment al vieţii, dar din fericire sunt bine. Sunt recunoscător şi simt că sunt foarte norocos. Le mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine, m-am simţit foarte iubit şi preţuit. Pot doar să ies din această situaţie cu un zâmbet. Nu ştiu ce îmi va rezerva viitorul, dar cel mai important lucru este că sunt aici, că pot vorbi şi transmite tuturor cum sunt şi cum mă simt", a declarat Casillas.

Miercuri, FC Porto a anunţat că portarul Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la antrenament, el fiind transportat la spital. Clubul portughez a precizat că problema cardiacă a jucătorului a fost rezolvată.

Potrivit presei, portarul a simţit o puternică durere în piept, fiind scos de la antrenament pe targă şi examinat de medicul echipei, care a decis transportarea imediată a jucătorului la spital.

El nu va mai juca în acest sezon.

Casillas, în vârstă de 38 de ani, joacă la FC Porto din 2015, după ce a fost transferat de la Real Madrid, scrie News.ro.