Pe lângă rezultatul din tur (a pierdut cu 3-0 pe Camp Nou), Liverpool se confruntă și cu o altă problemă importantă înainte de returul cu Barcelona din semifinalele Champions League: Jurgen Klopp nu se va putea baza pe serviciile jucătorilor Roberto Firmino și Mohamed Salah.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Egipteanul s-a lovit la cap în timpul meciului cu Newcastle (Premier League, confruntare câștigată de cormorani cu 3-2) și nu va putea fi utilizat contra catalanilor.

"Salah vrea să joace, dar medicii se opun. Nu are nicio şansă să intre pe teren miercuri. Nici Salah şi nici Firmino nu se vor afla pe teren. Dar vrem să câştigăm oricum. Vom încerca să câştigăm meciul şi vom da totul să ajungem în postura de a lupta până la final. Trebuie să avem un joc bun şi sunt convins că atmosfera din tribune ne va ajuta" - Jurgen Klopp în timpul unei conferinţe de presă.

Pe Camp Nou, Barcelona s-a impus cu 3-0, iar misiunea cormoranilor va fi una foarte grea. În urmă cu un an de zile, catalanii au părăsit Champions League în sferturi deși câștigaseră manșa tur cu 4-1. AS Roma s-a impus cu 3-0 în retur și i-a lăsat pe iberici în afara competiției.

Returul de pe Anfield va avea loc marți, 7 mai, de la ora 22:00.